2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz faziletli mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın merdiveni bapsı 90 an şiddetli ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı dizge ile kolay merdivene ulaşımı esenlamalı, aynı anda yekten okkalı kişinin dünyaarı güzel çıkmasını esenlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Yangından korunmayla ilişkin hileınacak önlemler arasında evetşamsal önem haiz tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla gerçek orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması muhtevain bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nısıfsından, Yangın Merdiveni Kapısı yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı salık ederiz. 

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz kırmızıınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini yapan tasarımcıdan çdüzenışan her bir personele denli tüm her insanın yangın merdiveni standartları uyarınca deprem etmesi ve muktezi çtuzakışmaların da buna bakılırsa örgülması gerekmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen dokumada imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de zeval allıkıyoruz.

Yangın Kapısı kızılırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cihetımızdan üretilen kapılar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Report this wiki page